2. helmikuuta 2013

#79 Harkkareissa!

Tänään tosissaan käväistiin Killerillä harkkareissa, kun kerrankin siellä jotakin järjestettiin. Tarkoituksena oli selvittää missä mennään, joko ruvetaan katselemaan sarjoja, vai jatketaanko reenailuja vielä kotosalla. Ajoimme siis tosiaan sarjassa 1.25 ja vapaavauhtinen viim. 500m. 

Lämmitykseen laitoin epähuomiossa silmät unihiekassa smurffilapun väärälle puolelle ja tajusin tilanteen kyllä lähes heti kärryyn istuttuani, mutta sitä ei kerennyt enää ruveta puljaamaan lyhyiden lämmitysaikojen vuoksi. Tamma oli lämmityksessä kyllä kamalampi ajettava kuin koskaan, se oli aivan banaanin mallinen ja kääntäessä sai kiskoa sen toiselle puolen aivan kasaan, ennenkuin suunta muuttui mihinkään. Oon kyllä semmonen idiootti välillä näiden hommien kanssa, että itteensäkin ihmetyttää miten voi olla näin uskomattoman tyhmä! :DRavilla päästiin matkaan, eli tavoitteet täyttyivät heti lähdössä! 
Lähtöön muistin kuitenkin tuon lappusen vaihtaa ja meno muuttui kyllä heti huomattavasti paremmaksi, jännitti kyllä vähän lähteä parin kuukauden radallakäynti tauon jälkeen näihin harkkareihin, mutta ihan kunniallahan tuosta selvittiin! Ajattelin että vähintään vedetään eka puolikas kiitolaukkaa ja viimeset 500m kontataan maaliin, positiivinen yllätys, että ravia mentiin koko matka ja loppuunkaan nyt ei ihan ryömimällä maaliin. Yllättävän rauhallinen se kuitenkin oli, jos tamma 8v nyt alkaisi pikkuhiljaa näyttämään aikuistumisen merkkejä..? ;)Ahhaha, aamulla tuli kiireinen lähtö ja siltä näyttää hevonenkin...
DEXI!


9 kommenttia:

 1. Näyttääpä Elvi tosi kivalta noissa kuvissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii Elvi kiittää, kyllä tuo elikko omaakin silmää kovin miellyttää, nätti hieno tammu! :)

   Poista
 2. Hyvin roikkuu tamma porukassa mukana noissakin vauhdeissa, vaikka takapää meneekin pelkkää laukkaa. Terveenä tuo voisi olla ihan asiallinen kilpahevonen, päätä sillä ainakin on, kun ei ota tuollaisesta rynkytyksestä itseensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno, ei se nyt ihan laukkaa kuitenkaan ole, toinen takanen laahaa.. Yritys on kova saada tuo ravi korjattua, mutta en sitä nyt "sairaaksi" menisi kuitenkaan sanomaan. Eniten tässä harmittaa se, että ravi meni aikanaan tuollaiseksi omaa tyhmyyttäni ajamalla paskoilla kärryillä.

   Poista
  2. Terve ja hyvin valmennettu hevonen ei mene noin huonoa ravia. Kärryjä voi tietysti syytellä, mutta ilmeisesti et aja niillä enää, joten miksi hevonen yhä laahaa toista takastaan, jos se kuitenkin on terve?

   Poista
 3. Pakko yhtyä edellisen kommentteihin, että hevonen ravaa kyllä pirun huonosti. Sinuna tutkisin mistä mättää ja sitten vasta alkaisin miettimään starttaamista. Harmittaa hevosen puolesta koska näkee, että on kipeä jostain. Ja paljon.

  VastaaPoista
 4. Sulle on haaste http://fewstepsfromhere.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. mikset sää kirjota ennää?

  VastaaPoista
 6. kiva blogi ja herttaaisen näkönen tamma:)meilläkin löytyy ravureita kotoa :)

  http://rambojaemmi.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista