Lyydia
Tämän blogin tekstien takana on 18-vuotias naisen alku Keski-Suomesta, tarkemmin Laukaasta, jossa olenkin koko ikäni maalaistypynä asunut. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta taloushallinnon merkonomiksi, mutta koulu menee vähän niin ja näin, kiinnostukseni ollessa enemmän näissä hevosissa. Poissaolojen lista näyttää aika karulta, mieluummin lähden aamulla tamman kanssa raviloihin, kuin kouluun opiskelemaan kirjanpitoa. Saa nähdä, valmistunko ajallani, mutta ainakin suuresti sitä toivon. 
Kolme eniten minua kuvaavinta sanaa ovat varmaankin äkkipikainen, puhelias ja meneväinen. En siis malta pysyä kovinkaan pitkiä aikoja paikallani vaan olisi oltava menossa ja jotakin tekemässä jatkuvasti. Haluaisin, että kaikki tapahtuisi heti ja nyt ja Elvi on ainakin tähän astisella yhteisellä taipaleellamme opettanut mulle valtavasti kärsivällisyyttä. Juttuja mulla piisaa myös ja kaikki jotka mut tuntee, tietää että välillä voi suunvuoron saaminen olla hieman haastavaa kun oikein innostun.. 
Elämässä mulle hirveän tärkeää on hyvät ihmissuhteet, sekä tietenkin tämä mun harrastus, joka on oikeastaan lähempänä elämäntapaa kuin harrastusta. Muita harrastuksia mulla ei siis tosissaan olekaan, vaan yritän panostaa tähän yhteen sen verran täysillä, että oikeastaan mulla ei olisi edes aikaa harrastaa mitään ylimääräistä, jos meinaan vielä noita hyviä ihmissuhteitakin pitää vielä yllä. 

Hevoshistoriastani voi lukea tästä postauksesta, että mistä on lähdetty ja mihin ollaan tultu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti